Dizajnerske kuhinje

Planiranje i projektovanje dizajnerske kuhinje je projekat koji zahteva maksimalnu dozu kreativnosti i profesionalizma

Samo najkvalitetniji materijali mogu zadovoljiti najviše kriterijume. Bilo da se radi o frontovima, radnim površinama ili trpezarijskom stolu – DANKÜCHEN nudi vrhunske kreacije u svakom pogledu!

Naš pogled

U DANKÜCHEN-u nastojimo da stvorimo prostore koji nose dublje značenje i veće zadovoljstvo za boravak i druženje. Naša najveća strast su dizajnerske kuhinje koje mame poglede, oduševljavaju svojim funkcionalnim rasporedom i očaravaju Vas svojim mogućnostima unutrašnjeg sadržaja i organizacijom

Naše veštine

Moderan dizajn kuhinje je mnogo više od jednokratne posete studiju. Kvalitetna kuhinja po meri je rezultat pažljivog planiranja iskusnih profesionalaca u izradi kuhinja. Nakon što ste okvirno odabrali boju, model i oblik kuhinje, potrebno je izmeriti Vaš prostor.

Samo tako možete biti sigurni da će kuhinja biti precizno prilagođena Vašem prostoru do poslednjeg milimetra i da će ugradnja dizajnerske kuhinje biti izvedena po najvišim standardima.

Koje su sve DAN PREDNOSTI pogledajte OVDE

Naš najpopularniji model

Svaka DANKÜCHEN kuhinja je jedinstvena kreacija. Svaki model je nešto posebno, ali samo jedan je bez konkurencije – Silbermond.

Silbermond model je nekoliko godina zaredom na vrhu liste najprodavanijih modela dizajnerskih kuhinja. Impresioniraće vas svojim jednostavnim dizajnom, svestranošću i elegantnim samopouzdanjem.

Frontovi bez ručki su dostupni u mat laku, super mat laku, laku visokog sjaja i dijamantskoj nijansi. Paleta boja sa više od 26 zavodljivih nijansi očaraće i najzahtevnije!

Da li ste znali da Silbermond model svakog dana oduševljava više od 100.000 zadovoljnih korisnika širom Evrope?

Pogledajte OVDE

VIŠE od robne marke

Svojom beskompromisnom posvećenošću austrijskim standardima, brend DANKÜCHEN garantuje najviši kvalitet na tržištu. Više od 58 godina iskustva i prisustva na različitim tržištima rezultat su uspešne saradnje sa našim vernim partnerima.

Iz dana u dan nastojimo da budemo još bolji, inovativniji i povezaniji. Timski rad i puna posvećenost stvaranju najboljih dizajnerskih kuhinja je naš posao iz snova a Vaša kuhinja iz snova!

Video